MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Eero Heinäluoma

Suomettunut on aina suomettunut

Aamun IL kertoo hyvin suomettumisesta ja siitä, ketkä ovat tällä hetkellä pahimmat Venäjä-ymmärtäjät valtion huipulla. Tuliko kenellekään yllätyksenä, että tietyt henkilöt haluavat ymmärtää Venäjää väkisin ja lähes hinnalla millä hyvänsä?

Eduskunnan stalinistinen Unkari-ryhmä?

Mitäpä jos sukulaisesi ja ystäväsi tavatessaan sinut hymyilisi ja seuraavassa hetkessä potkaisisi sinua nilkkaan?

Tällainen olo tuli kun seurasi Eero Heinäluoman toimintaa Eduskunnan Unkari-ystävyysryhmän ja Suomi-Unkari Seuran järjestämässä seminaarissa 9.11. 2018. Hän toimi kokouksen puheenjohtajana ja henkilöi sitä farisealaista ja ulkokultaista suhdetta, joka EU:lla on Unkaria kohtaan.

Kysymyksiä Kremlin ystäville

Venäjä on myöntänyt 9.10. Presidentti Vladimir Putinin allekirjoittamalla ukaasilla kahdelle suomalaiselle ns. ystävyyden kunniamerkin. Vuonna 1994 perustettu kunniamerkki voidaan myöntää Venäjällä ulkomaalaisille henkilöille, jotka ovat esimerkiksi tehneet jotain erityistä rauhan, ystävyyden ja kansojen välisen yhteisymmärryksen lujittamiseksi. Kyseessä on lajissaan korkein mahdollinen tunnustus ulkomaalaiselle henkilölle. Suomalaisista sen on saanut aiemmin muun muassa Paavo Lipponen.

Kenestä SDP:n presidenttiehdokas?

Pitkän pohdinnan jälkeen Eero Heinäluoma liittyi eilen niiden sosialidemokraattien joukkoon, jotka ovat kieltäytyneet SDP:n presidenttiehdokkuudesta. Ristinkantajaa Golgatalle ei ole löytynyt mutta väkijuokko ympärillä on sitäkin äänekkäämmin huutamassa oman ehdokkaan perään. Kukaan vaan ei vielä tiedä kuka tuo ristinkantaja olisi. Viimeisimpänä SDP:n ulkopolitiikan Grand Old Man Erkki Tuomioja teki rationaalisen tilanneanalyysin ja kehoitti puoluetta vakavasti harkitsemaan Sauli Niinistön tukemista presidentiksi.

Hallituksen on nautittava ay-pomojen luottamusta?

K.J. Ståhlberg ja kumppanit lähes sata vuotta sitten demokratian eli kansanvallan pelisääntöjä laatiessaan ajattelivat, että tasavallan hallituksen pitää nauttia eduskunnan enemmistön luottamusta.

Nuo ajat ovat olleet ja menneet.

Nyt on otettu uusi askel demokratian kaidalla polulla. Hallituksen on nautittava ay-pomojen ja toveri Eero Heinäluoman luottamusta.

.............

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina oheisia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

 

Puoluebyroon Matti Putkosen "auringonpistos" -vainoharhaisuutta !

Perussuomalaisten puoluepyroon järjestelijä Matti Putkonen on saanut aikaan mustan listan johon kuuluu 13 nimeä. Putkonen on toiminut puoleessa tähänasti sisäisenä puhdistajana ja Soinin oikeana nyrkkinä, nyt hän on alkanut myöskin eliminoida ulkopuolisia tutkijoita, toimittajia ja muiden puolueiden kärkinimiä.

SDP:n Eero Heinäluoma,  -yksi listalla oleva totesi Iltasanomissa, että Putkonen on tainnut saada auringon pistoksen.

Osuvasti sanottu.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1440487723690.html

Demarien tekopyhä kaksoisstandardi

Kärkkäimpien joukossa Olli Immosta, Timo Soinia ja perussuomalaisia ovat olleet kauhistelemassa demarit. Tässä muutama esimerkki:

 

1. Eero Heinäluoma

 "SDP:n kansanedustaja, eduskunnan ex-puhemies Eero Heinäluoma kommentoi perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immosen kohuttua Facebook-päivitystä tänä aamuna MTV:n Huomenta Suomessa.

Immonen antoi namusyötön persukammoisten mailojen lapoihin

Kansanedustaja Olli Immonen kärjisti liiaksi maahanmuuttokriittisiä mielipiteitään. Se oli kuin taivaan lahja persukammoisten mailojen lapaan. Kaikki kynnelle kykenevät ottavat nyt haaskalla kaiken ilon irti. Luu halutaan kaluta loppuun saakka.

Kansanedustaja Eero Heinäluoma on pitkän linjan poliittinen juonija ja demari. Nyt hän huomasi oivan tilaisuuden hyökätä kirves kädessä perussuomalaisia vastaan. Hän yhdisti epäröimättä perussuomalaiset puolueena ja natsit. Hyvin vastenmielinen teko.

Heinäluoma ja Sipilän yhteiskuntasopimus

Eero Heinäluoma ihmettelee, miksi keskusta pyrki ominpäin saavuttamaan yhteiskuntasopimuksen työmarkkinajärjestöjen kanssa. Ex-puhemies kritisoi voimakkaasti Juha Sipilän tapaa hoitaa neuvotteluja. Kolme keskustalaista kansanedustajaa, jotka eivät koskaan ole olleet missän tekemisissä työmarkkinajärjestöjen kanssa, pantiin sopimusta hoitamaan.

Rehn

Keskustan Olli Rehnin asettuessa ehdolle eduskuntavaaleissa, sopii kysyä miksi? Aika hyvä veikkaus on, että Rehn on Keskustan seuraava presidenttiehdokas, Niinistön vastaehdokas.

Tuskinpa Rehn tähän vaalishoppailuun on sen takia ryhtynyt, että saisi kansanedustajanpaikan. Vähintään ministeriksi tai eduskunnan puhemieheksi on päästävä

Rehnin mukaantulo hermostuttaa varmasti herroja Rinne ja Soini. Sopivat ministerinpaikat Rehnille olisivat näet valtionvarainministeri tai ulkoministeri. Valtiomiehen kuvaa voi luoda itsestään myös eduskunnan puhemiehenä Heinäluoman tapaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä