MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Eutanasia on ihmisen oikeus

Miksi Torvinen haluaa kieltää eutanasian kaikilta?

Sinisten kansanedustaja Matti Torvinen kertoo Puheenvuorossa, miksi hän käänsi takkinsa eutanasia-asiassa. Torvisen mielipiteen muutti vaikuttava kokemus siitä, miten hänen oma äitinsä sai ilmeisesti hyvin tehonnutta saattohoitoa ja Torvinen itse huolehti saattohoidossa olleesta äidistään kahden viikon ajan. Osanottoni Torviselle ja kaikki kunnia siitä, miten hienosti hän oman äitinsä kohdalla toimi.

Kansanedustaja Niikko pyllistää

Kansanedustajan Niikko juhlii voittoaan eutanasia -kysymyksessä., Niikko on asettanut - tyypilliseen perussuomalaiseen tapaan - minulle ja monelle muulle kommentoijalle bannin blogiinsa. Kommentoin siis - vapautuneesti - omassa blogissani Niikkoa ja hänen toimintaansa.

"En pelkää kuolemaa, mutta pelkään kuolemista". Kuunnellaanko ihmistä?

Samaa sanon  tai huudan minäkin,  kuten tänään teki iltapäivälehdessä  Iiro Viinanen: "Ihminen on unohdettu. Vastuun pakoilua"!  

Eutanasiaa käsittelevän kansalaisaloitteen tulos on taas kerran tyrmäävä.  Sosiaali- ja terveysvaliokunnan ehdottaa aloitten hylkäämistä.  Valiokunta ehdottaa,  että asetetaan  laajapohjainen asiantuntijaryhmä selvittämään elämän  loppuvaiheen hyvää hoitoa.  Valiokunnan lausunto on yksimielinen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä