MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Kristillinen vakaumus

Siunattua joulua

Tänään on jouluaatto. Joulu on naamioitu maallisin voimin kaupalliseksi juhlaksi. Jos ottaa joulusta pois Jeesus-lapsen niin jää vain tyhjyys. Kuin paketti ilman lahjaa. Verhona vain kauniit kääreet. 

Olen saanut muutaman joulukortin, jossa toivotetaan englanniksi "Season's Greetings". Kiitän muistamisesta, mutt sellainen toivotus ei ilahduta ketään.

Syrjintä ei ole kristillistä vakaumusta

Pori Jazzin ex-toimitusjohtaja Aki Ruotsala on saanut tuekseen monia, jotka hämmästelevät miten joku voi saada potkut mielipiteidensä vuoksi. Pureutumatta sen syvemmin itse kohuun tai irtisanomiseen, haluan kuitenkin sanoa erittäin vahvan eriävän mielipiteeni: Homoudesta eheytyminen ei edusta kristillistä vakaumusta.

Aki Ruotsala, liian kristillinen Pori Jazzin toimitusjohtajaksi?

Kristillistaustaisen Aki Ruotsalan valinta Pori Jazzin toimitusjohtajaksi on kuohuttanut uutismediaa ja some-yhteisöjä kuluneella viikolla ikäänkuin kyseessä olisi jokin järisyttävä tapahtuma. Toisaalta, kun ottaa huomioon tämän ajan aatevirtaukset ja arvolataukset, ei kuohuntaa voi pitää yllätyksenä. Olihan Ruotsalan valinta em. tehtävään kaiken kaikkiaan hämmästyttävä, ilmiselvästi vastavirtaa edustava uutistapahtuma.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä