MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Kyllä kansa tietää

Jukinen mielipidekö väärä? Niin voi tosiaan olla.

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen sanoi tänään TV:ssä että kansalaiset ovat eri mieltä kuin poliittinen eliitti niistä kysymyksistä mitä Paavo väyrynen pitää esillä. Media levittää Väyrysen mielestä asioista väärää tietoa, mikä heijastuu mielipidetutkimuksissa, mitkä antavat  väärän kuvan kansalaismielipiteestä.

Kansalaiset eivät Väyrysen mukaan oikeasti kannata Niinistöä, eivätkä EU:ta, eikä euroa, vaan ovat oikeasti hänen puolellaan ja siis EU- Euro- ja maahanmuuttokriittisiä.

Kyllä kansa tietää

Kansa kaikkivaltias on puhunut.  Ameriikan "Aku-Ankan", Donald Trumpin, vaalikampanjasta liikkeelle lähtenyt populismin vastainen trendi Euroopassa jatkui myös Suomen kunnallisvaaleissa.  Punavihreä kupla senkuin laajenee ja pullistuu. Todennäköisesti kuitenkin vihreidenkin kupla puhkeaa seuraavissa vaaleissa, kun se luopuu karismaattisesta puheenjohtajastaan.

Kansalaisaloite ja Timo Soini

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on koko poliittisen uransa ajan toistanut säännöllisin väliajoin Veikko Vennamon vanhaa slogania "kyllä kansa tietää". Suomessa kansalaisaloitelaki astui voimaan maaliskuun alussa 2012. Sen tarkoituksena oli mahdollistaa myös kansalaisille mahdollisuus tehdä lakialoitteita.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisaloite

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä