MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Maanpetturi

NATO-jäsenyyden kannattajat ovat joko maanpettureita tai idootteja

Suomessa on pitkä historia maanpetoksesta. Kautta Ruotsin vallan ajan Venäjän vallan aikaan, tietty Suomen historian perustan aate kehittyi hitaasti. Euroopan ja Pohjois-Euroopan valtioiden sisällä historia johti itsenäiseen Suomeen, jossa vastakohtina oli monarkistinen oikeisto ja vallankumouksellinen vasemmisto. Lopulta, maalaisjärkeä ja kohtuullisuutta keskeisesti painottava keskustalaisuus voitti.

Sipilän tulisi erota Keskustan puheenjohtajan paikalta

Lähdetäänpä perusasioista: Omasta mielestäni Juha Sipilä on ollut hyvä pääministeri. Ei täydellinen, mutta ei todellakaan huono tai edes keskitasoinen. Mutta toisaalta hän on ollut parhaimmillaankin hallitusvastuun alkamiseen jälkeen keskinkertainen puoluejohtaja. Oppositiossa hän oli paljon parempi, kuten useimmat puoluejohtajat. Suomalainen nykyinen käytäntö, jossa puoluejohtaja on automaattisesti pääministeri on tuore ja epäonnistunut yritys keskittää valtaa ja vastuuta.

 

Alpo Rusi Ruotsin Trolli, vai todellinen tutkija ?

Jokin aika sitten Alpo Rusi kertoi A-studiossa saaneensa tietoa Ruotsin lähteistä, että Kekkonen olisi antanut luvan Neuvostoliitolle käyttää Lappia sen puolustaessaan Ruotsista ja Norjasta mahdollisesti tulee hyökkäystä.

Samalla Rusi leimasi Kekkosen maanpetturiksi ja ylisti uutta puolustusyhteistyötä Ruotsin kanssa. Rusi on myöskin NATO:n kannattaja ja varmaan tästäkin syystä halusi mustamaalata Kekkosen.

Rusin väite on härski, eikä sille ole hänellä minkäänlaista näyttöä.

Olli Rehn, politiikan "pornotähti", ex-komissaari ja europarlamentaarikko

Keskustataustainen europarlamentaarikko Olli Rehn sopisi lausuntojensa puolesta enemmän standup-koomikoksi kuin vakavasti otettavasti ihmiseksi. Toisaalta Ollin komiikka ei juuri naurata vaan on lähinnä traagista irvailua eurooppalaisten yksilöiden ja kansallisvaltioiden kohtaloilla. Komissaari kaudellaan Ollia pitivät talutusnarussaan Saksan ja osin Ranskan hallitukset ja lausunnot olivat sen mukaisia. Olli Rehn ja Kreikka: 15.4.2010 Rehn: Kreikan auttajat eivät joudu turmiolle. Kreikka-lainoista ei aiheudu tappioita lainaajamaille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä