MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Paniikki

Hallitus on joron jäljillä ilmastogate jutussa

Ei mitään uutta auringon alla, ilmastonmuutosta pukkaa taas: Rahan, vallan, ja omien ideologisten päämäärien takia. Veronmaksajille ilmastogate on kallista roskaa tuulivoimaloisista, myös turhien agitaattorien jälkien korjaaminen kestää kauan.

"Salatut kansiot paljastavat ilmastotutkijoiden eliitin likaiset temput. Johtavat suomalaiset luonnontieteilijät kommentoivat viestien sisältöä sekä ilmastotieteen eliitin itse aiheutettua kriisiä."

Aika loppuu, portti lukossa ja hallitukselta avain hukassa.

Nyt panikoidaan ilmaston muuttumisesta, vaikka se on aina muuttunut ja muuttuu vielä meidän jälkeen, eikä rahallakaan kukaan saa maapallon ilmastoa mieleisekseen. Varmuuden estämiseksi Suomen hallitus harjoittaa vaatimukset ylittävää, liiallista normien asettamista, ohjeistusta, oma etu tukipolitiikkaa ja erilaisia lisämenettelyjä, kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla. Tarkoituksena on saada maapallon ilmastonmuutos pysähtymään, niin kuin poliittinen ilmasto paneeli esittää, (näihin tilaisuuksiin ei pääse kuin jäsenkortilla).

Suhtautumisemme ratkaisee, voittavatko terroristit

Terrorismi on viime päivinä jälleen herättänyt mediassa (varsinkin sosiaalisessa) paniikkia, mikä on täsmälleen terroristien tarkoitus. Mikäli Tukholmassa kyse on yksittäisen kahjon tekemisistä, media on toiminut terroristien hyväksi ilman että heidän on tarvinnut kohottaa pikkusormeakaan.

Florian Peil on Saksan johtavia terrorismiasiantuntijoita. Lainaan otteita hänen kirjastaan “Terrorismus. Wie wir uns schützen können” (Vapaa käännös: “Terrorismi. Miten voimme suojautua“). Ohjeitten terrorismiin suhtautumisesta vapaa käännös saksasta: Jukka Huusko.

Draghin mopo savuttaa

Markkinoilla vallitsee nyt täydellinen paniikki. Paniikkiakin tärkeämpää on teeskennellä, ettei paniikkia ole, joten keskuspankkiirit vuorotellen ”suorittavat hallittuja toimia inflaatiotavoitteen saavuttamiseksi”.

Paskapuhetta. Niiden ainoa motiivi on jarruttaa markkinoiden täydellistä romahdusta ja yleisen luottamuksen menettämistä, missä ne tulevat surkeasti epäonnistumaan. Lykkäystä ne voivat ostaa, mutta lopputulosta ne vain pahentavat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä