MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Ruotsin talous

Ruotsin asuntokuplan puhkeaminen on enää ajan kysymys

Ruotsin edellisen hallituksen valtiovarainministeri  Anders Borgin mukaan on enää ajan kysymys ,milloin Ruotsin asunntokupla puhkeaa.  

Taloussanomat: "Suomi voi selättää Ruotsin taloustaistossa"

Otsikko on Taloussanomista vuodelta 2008. Nyt tiedämme, että toisin kävi. Ruotsi selätti Suomen. Tässä poimintoja artikkelista:

Ruotsi on nöyryyttänyt Suomea tavan takaa niin urheilussa kuin taloudessakin. Vaan kuinka käy nyt talouden taantuessa? Asiantuntijoiden mukaan kruunuunsa takertunut Ruotsi ei hyödy itsenäisestä rahapolitiikastaan vaan eurokuntoinen Suomi voi selättää sen.

Vi har en mardröm

 

Noin viikon ajan olen järkyttyneenä lukenut Dagens Industrin (di.se) keskusteluketjuja (Ketjut avautuvat artikkelien vieressä olevasta "Mest omtalat"- laatikosta). 

En ole ollut tietoinen siitä, että kansalaismielipide on äitynyt niin tyytymättömäksi harjoitettua maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkaa kohtaan; Aiheeseen liittyvät ketjut ovat täynnä purkaantuvaa katkeruutta.

Esimerkkinä päivän (10.12) pääkirjoitus: http://www.di.se/artiklar/2015/12/9/ledare-installd-julhandel-loser-inte...

Ruotsi voi ajautua talouskatastrofiin

Osittaisen uutispimennon ja viihteellisen propagandan Suomessa ei näköjään tiedetä mitään, mitä naapurissa on meneillään. Onneksi internetin välityksellä pääsee käsiksi vapaan maailman medioihin, joissa asioita käsitellään avoimen analyyttisesti ja kohtuullisen neutraalisti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä