MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Sanna Ukkola

Masinoidaan suvakille-rasistille potkut?

Yksityiset työnantajat pitivät aikoinaan perustuslain vastaisia mustia listoja henkiöistä, jotka olivat osallistuneet aktiivisesti ammattiyhdistysliikkeen toimintaan. Tästä johtuen ay-liike ajoi työsopimuslakiin työntekijöiden edustajille irtisanomissuojan. Kilpailu työn lisäarvosta ei ole enää voimakasta työnantajien ja työntekijöiden välillä vaan työpaikoilla pyritään mahdollisimman hyvään tulokseen yhteistyössä globaaleita kilpailijoita vastaan.

Perussuomalaisilla ja Sanna Ukkolalla on erilainen demokratiakäsitys

YLEN toimittaja Sanna Ukkola näkee ”Mediasota” -kolumnissaan Suomen demokratiassa huolestuttavia piirteitä. Immosviikkojen jälkeen pohdinta on järkeenkäypää, mutta ei kaimani esittämässä kontekstissa.

Suomen ”oppinneet” ja toimittajat itkivät Soinin perään Immosen Facebook-päivityksen jälkeisenä aikana. Lienevätkö vielä(kään) toipuneet järkytyksestään, kun toimittajien turvasatama ja isähahmo; Suomen ulkoministeri Timo Soini vietti Immosviikkojen aikaan kesälomaansa.

Nalle-jahti, osa 2

YLEn toimittaja Sanna Ukkola niittasi kaiken olennaisen blogissaan, joka käsitteli yli äyräiden paisunutta Björn "Nalle" Wahlroos -kritiikkiä hänen Ruotsiin muutostaan. Ota ja lue se täältä sekä havahdu suhteellisuudentajuun. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä