MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Sensuuri ja sen sellainen

Kun kansalaisia alkaa katoilemaan

Kenties olet huomannut kuinka eräissä Facebook-ryhmissä päivityksiä katoilee ilman selitystä, vaikka ne olisivat vain lievästi rikkoneet sääntöjä. Ja pahimmissa tapauksissa katoilee jo ihmisiäkin ilman selityksiä, ilman varoituksia, jos he tietämättään ovat poikenneet tapakulttuurista, naureskelleet väärille asioille tai loukanneet jonkun arvovaltaisen henkilön tunteita. Meno on joskus aika tiukkapipoista, vähän pelottavaakin. Ja pelottavinta kaikessa on se, miten yhteisöllinen käyttäytyminen virtuaalisissa ympäristöissä heijastelee todellisen maailman konflikteja ja hirmuvaltoja.

Vihervasemmistolainen kieltämiskyltyyri

Noin lyhyesti: vihervasemmistolainen sensuuri iskee oitis kun esitetty mielipide ei ole oman arvomaailman mukainen. Vielä nopeammin se iskee jos se todistaa että vihervasemmistolainen on väärässä. 

Sillä ei ole väliä onko esitetty asia oikea tai väärä, vaan periaatteessa kaikki mikä voisi todistaa tai kyseenalaistaa tuon vihervasemmistolaisen ideologian ja unelmahötön, niin se pitää poistaa/sensuroida/piilottaa ja mielellään vielä ilmiantaa väärästä ajattelusta ylläpidolle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä