*

MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Sovinismi

Wahhabismi tuhoaa maltilliset islamsuuntaukset – Öljy vs länsimaalaiset arvot.

Islamin sydän on Saudi-Arabiassa Mekkassa, jossa saarnataan vain Wahhabismia. Fakta on se, että Saudi-Arabiassa vaikutusvaltaiset ihmiset ovat moskeijayhteisöistä tuhonneet kaikki muut suuntaukset. Kyseiset herrat ovat tuhonneet profeetta Mohammedin ja hänen läheisten kotitalot. Yli 90% Mekan historiallisista rakennuksista on tuhottu. Ajatelkaa, jos vaikka Israel tuhoaisi moskeijan, joka on muutamia satoja vuosia vanha. Mielenosoituksia olisi joka paikassa ja ihmisiä kuolisi.

Ratkaisu tasavertaisuuteen

Keksin ratkaisun ongelmaan, josta tähän asti on käyty vain alati tarkentuvaa rajanvetoa sekä hieman huvittaviakin mittasuhteita saanutta uhriutumiskilpailua, nimittäin sukupuolten tasa-arvon toteuttamiseen ja tietenkin parhaalla mahdollisella tavalla! Se menee näin: 

Feministisika ja sovinistipossu. Minä.

Välillä tunnen itse olevani jotenkin ulkopuolinen näissä nais -ja miesihmisten ikiaikaisissa riidoissa toistensa kera.

Minua on haukuttu sovinistiksi kun olen puolustanut miesten oikeutta elää, kasvattaa ja olla lastensa kanssa vaikka ilman sitä naisihmistä. Varsinkin nuo huoltajuusriidat ovat sellaisia. Ja homoseksuaalien kasvatusasiat.

Rasistit lähettävät törkyviestejä naispoliitikoille

Kaksi nuorta puoluetoveriani ja ystävääni ovat viime päivinä tehneet työtään ja ottaneet kantaa ajankohtaisiin asioihin. Ensin Anette Karlsson, Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden puheenjohtaja emerita kirjoitti tänne Puheenvuoroon siitä, miten maahanmuuton vastustajat ovat ottaneet raiskauksilla retostelun keppihevosekseen.

Tasa-arvosta Tanskan maalla

Kehtaammeko olla pohjoismaalaisia tanskalaisten kanssa?  Tanska on sovinistinen maa.  Pohjoismaisen tasa-arvon irvikuva.  No, onhan siellä kuningatar, mutta hänkin ilman valtaa.  Tupakkaa poltteleva huono esikuva kansalaisilleen.

Juuri nimitettyssä hallituksessa on 17 ministeriä, joista vain, ainoastaan viisi naista.  Onneksemme emme ole skandinaaveja joten siltä osin ei tarvitse myötähävetä.

Rautatieasemat ovat miessovinismin pesäpaikkoja

Rautatieasema on miessovinistien pesäpaikka

Näin ainakin mikäli uskomme ruotsalaista vastikään hyväksyttyä tohtorinväitöskirjaa "Rum, rytm och resande", jonka tekijä on Ann-Charlotte Gilboa Runnvik Lindköpingin yliopistosta.

http://liu.diva-portal.org/smash/get/diva2:742447/FULLTEXT01.pdf   (varoitus yli 270 sivua ruotsia!).

Hän on etsinyt Kimstadin paikallisliikenneasemalta, Nörrköpingin rautatieasemalta ja Tukholman keskusrautatieasemalta todistusaineistonsa.

Esimerkkejä:

My book recommendation and letter to Sam Harris

Hi Sam and greetings from Finland

My recommendation:
Soldaten: On Fighting, Killing and Dying, The Secret WWII Transcripts of German POWS
by Sonke Neitzel (Author), Harald Welzer (Author), Jefferson Chase (Translator)
Originally published by S. Fischer Verlag GmbH, Frankfurt am Main, in 2011

http://www.amazon.com/Soldaten-Fighting-Killing-Secret-Transcripts/dp/0307958124 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä