MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Tahto

Omista joulusi hyvälle tahdolle!

Olen omistanut 76 vuotisesta elämästäni viimeisimmät seitsemän eläkeläisvuottani vuotta hyveiden ja vahvuuksien tutkimukselle, kirjoittanut asiasta yhden tietokirjan, lukuisia artikkeleita ja johtanut kahta peruskoulun kehittämishanketta. Olen käynyt läpi eri puolilla maailmaa tehtyjä  tutkimuksia, joissa hyveet ja vahvuudet ovat pääosassa.  Niissä tutkitaan:  Ovatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset onnellisempia? Ovatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset varmempia ja vähemmän masentuneita? Omaavatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset enemmän energiaa ja elinvoimaa?

Suomen pitää tehdä Saara Aallot

En ole kykykilpailuiden ja tosi TV:n ystävä. Jokainen Suomessa näytettävä tosi TV ohjelma ja kykykilpailu saa minut vaihtamaan kanavaa tai poistumaan siitä huoneesta, missä muut sellaista katsovat.

Mutta se mitä Saara Aalto on tehnyt Britannian X Factor kilpailussa, on niin kiehtovaa, että minun oli pakko katsoa koko eilisiltainen suora lähetys. Saara on elävä esimerkki siitä, mitä asenteella saa aikaiseksi.

Ihmisen ajatuksien energiaa

Ihminen ajatuksien kautta voi luoda itselle hyvän tulevaisuuden

Ihmisellä on kyky ajatella, se on ainoa alue missä ihmisellä on 100 % itsenäisyys ajatella omia ajatuksia vapaasti.

Yhteiskunnan vakaus on yksi uskottavan puolustuksemme kulmakivistä

Kyky käydä informaatiosotaa on tullut yhä merkittävämmäksi sodankäynnin muodoksi. Syitä tähän on runsaasti. Kansainvälisen yhteisön ja talouden sidokset, sekä välitön ja massiivinen tiedonvälitys vaativat aivan uudenlaista lähestymistä voimapolitiikkaan. Suora ja perustelematon hyökkäys on brutaali ja aiheuttaa liian suuria poliittisia kustannuksia hyökkääjälle. Taistelutila vaatii valmistelua, johon informaatioaseet sopivat erinomaisesti. Informaatioaseiden avulla taistelu voidaan voittaa laukaustakaan ampumatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä