MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Terhi Kiemunki

Tampereen Perussuomalaiset ry ei kunnioita sääntöjä

Melkoista komiikkaa tarjoaa Tampereen Perussuomalaiset ry:n ilmoitus ja kertoo kuinka vähät he välittävät oman puolueensa säännöistä. 

Lyhyesti: Kiemunki saa jatkaa puheenjohtajana, vaikka ei ole puolueen jäsen. Vetoavat vaali kiireisiin, vahvaa urpoilua minun mielestäni.

Tampereen Perussuomalaiset ry, hallitus

 

People vs Terhi Kiemunki

Istuin tänään katsomassa Terhi Kiemungin oikeudenkäyntiä. Tässä on muutamia havaintojani oikeudenkäynnistä, joista tuskin tulee suurta riitaa kenenkään kanssa. Nämä ovat sellaisia ihmetyksen aiheita, että välillä leuka loksahti auki, että eihän tämä nyt näin voi olla. Mutta kyllä voi, suomalaisessa oikeudenkäynnissä voi olla mitä tahansa!

Disclaimer: Joudun kirjoittamaan ulkomuistista nämä asiat, sillä oikeudenkäyntiä ei saa nauhoittaa. Nauhoituskieltoa en kykene ymmärtämään.

Kännykkäkielto

Rasistit sananvapauden puolesta toimivat sitä vastaan

Monet "nuivat" persut, sun muut änkyrät, ovat taas turvautumassa vanhaan valttikorttiinsa vaalien alla. Eli kerjäävät tuomioita uskonrauhan rikkomisesta, kansanryhmää vastaan kiihottamisesta sun muusta "vihapuheesta". Säälittävimmät yksilöt tekevät itse tutkintapyyntöjä omista kirjoituksistaan, kun ketään muuta ei kiinnosta.

Sananvapaus ja oikeus voittamassa - rasistit häviämässä

Tämä päivä oli loistava päivä sananvapaudelle, suvaitsevaisuudelle ja avoimuudelle.

Huikea Kiemunki, vai onko sittenkään....

Huikea nainen, sanoo Hirvisaarikin ja kyseessä on siis Terhi Kiemunki. Mikäköhän hänestä joidenkin mielestä tekee niin huikean, siinä onkin ihmettelemistä. Onko se nyt niin vaarallista, jos kaikki lapset eivät olekaan niitä tulevia ISIS-taistelijoita, tai se, että edes kyseisten lasten vanhemmat eivät ole sitä äärilaitaa, mitkä elävät joka ikisen koraanin kirjaimen mukaan. Toisekseen yksikään lapsi ei ole tehnyt itse vielä mitään valintoja, joten taho on kyllä väärä, mihin Kiemunki ivansa kohdistaa.

Kiemungin kiemurrus

Ainakaan toistaiseksi typeryys, arvostelukyvyttömyys ja huono käytös eivät automaattisesti ole laittomia.

Ihan vaan Terhi Kiemungille terveisiä.

Tämä tutkintapyyntö osoittaa kyllä ettei Kiemungilla ole kykyä minkäänlaiseen itsekrittiikkiin.

 

Sari Laitinen

Piraattipuolue

Rasismin tuulensuoja purettava - Kiemungin käsitys rasistista kummallinen

Maahanmuuttajalasten virpomista Facebookissa kommentoinut Terhi Kiemunki selitteli kohupäivitystään torstai-illan Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

Ohjelman juontaja Tuomas Enbusken mielestä Yk:n määritelmän mukaan Kiemunki on rasisti.

Kiemungin mielestä rasisti on se, joka sanoo, etteivät suomalaiset lapset saa laulaa koulussa joululauluja tai Suvivirttä.

Möläytysten vähättelyn on vihdoinkin loputtava

Velvollisuuteni oli allekirjoittaa adressi, jossa vaaditaan kansanedustajan avustaja Terhi Kiemungin erottamista.

Hän esitti Facebook-päivityksessään, että virpoville muslimilapsille tulisi antaa kondomeja palkaksi ja pilkkasi heidän hijab-huivejaan vihjaillen, ettei palmusunnuntain perinne kuulu muslimeille. Hänen kannattajansa täydensivät päivitystä ehdottamalla virpojille palkaksi pekonia, kuten adressissa todetaan.

Case – Terhi Kiemunki

Terhi Kiemunki nostatti kohun ajattelemattomilla kirjoituksillaan. Kohu nousi täysin aiheesta. Harmittavasti ajatuksille löytyi myös kannattajia Terhin omilta fb sivuiltaan kuin myös mediassa olevista kommentointiketjuista.

 

Voi Persut! Eikö tämä milloinkaan lopu?

Aivan uskomattoman tyhmää ja ihmisarvon vastaista toimintaa Terhi Kiemungilta (ps).. Hänen anteeksipyyntönsä ei asiaa korjaa. Hänen on lähdettävä kaikista luottamustehtävistään. Kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) on erotettava Kiemunki kansanedustajan avustajan tehtävästä. Ei eduskunnassa voi toimia missään tehtävässä tämmöisen skandaalin jälkeen. Joku on perustanut adressin ja adressi vetää näköjään koko ajan allekirjoituksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä