MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Velalliset

Lindström puhuu muunneltua totuutta

Oikeusministeri Jari Lindström on pitkin syksyä luvannut helpotuksia ylivelkaantuneille voudin kierteessä oleville ihmisille. Teot kuitenkin osoittavat toista. Ministerin mukaan kaikki jättävät velkansa ulosoton perittäväksi, jos velallisen asemaa helpotetaan.

Te uskovaiset poliitikot vaikenette näistä Raamattunne sanoista?

Sunnuntaisaarani Teille, jotka kirkossa eivät käy. Blogini on myös uskovaisille, jotka käyttävät Raamattua lyömäaseena. Lukekaa ja miettikää tekstiäni. Älkää hyväksykö tai hylätkö mitään mitä kirjoitan ilman sitä, että mielessänne jokaisen sanan ja lauseen punnitsette. Lukiessane tulette huomamaan, että samoin kuin Raamatun, niin toisten uskonkirjojen, todellinen sanoma on unhohdettu ja niitä käytetään vallan ja terrorin välineenä, niin Suomessa, kuin maailmalla.

 

Mnä kuuntelen, kuunteletko Sinä?

Velkaorjat Suomessa

Maksuhäiriöisten henkilöiden määrä saavutti jo 370 000 rajan Maksuhäiriöisten henkilöiden kokonaismäärä on syys-lokakuun vaihteessa saavuttanut jo 370 000 rajan, jota ei koskaan ennen ole ylitetty. Vuodesta 2010 Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä olevien maksuhäiriöisten joukko on kasvanut yli 50 000 henkilöllä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä