MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Keskusrikospoliisi

Tapaus Airiston Helmi - suomalainen media ja Suomen ulkopoliittinen johto

Tämän kirjoituksen luonne huomioiden aivan aluksi on syytä todeta, että olen monessa blogikirjoituksessani arvostellut ankarin sanakääntein Venäjää. Olen arvostelut Venäjää sen sotilaallisista toimista naapurimaissa, hybridisodankäynnistä ja sekaantumisesta muden maiden sisäisiin asioihin. Olen myös Suomen Nato-jäsenyyden vankkumaton kannattaja perusteena Venäjän Suomelle muodostama sotilaallinen uhka.

Monet blogikirjoituksiani lukeneet ovat pitäneet minua Venäjä-vastaisena. On epäilty minun jopa vihaavan Venäjää.

En missään nimessä vihaa Venäjää. En alkuunkaan.

Venäläisten kiinteistöostot Suomessa eivät muodosta uutta turvallisuusuhkaa

Airiston Helmi Oy:n ulkomaalaishenkilöihin liittyvä kotietsintä ja rikostutkinta ovat nostaneet taas kerran pinnalle epäilyksen, voisiko Venäjä käyttää Suomessa kansalaistensa maa- ja kiinteistöhankintoja sotilaallisiin tarkoituksiin mahdollisessa kriisissä.

Asiaa on käsitelty jo vuosien ajan sekä tiedostusvälineissä että valtionhallinnossa ministeriöitä ja eduskuntaa myöten. Venäläisten kiinteistöostoista ja kiinteistöjä Suomesta ostaneista venäläistahoista on tehty lukuisia selvityksiä. Media on ollut asiassa sangen aktiivinen.

Media Suomen oikeuslaitoksena

HS 25.10: "Nyt 26-vuotiaaksi varttunut nainen kokee, että hänelle ei jäänyt julkisuuden suhteen vaihtoehtoa: asia oli pakko tuoda esiin, koska muuten se ei edennyt. Suomesta Norjaan muuttanut isä jätti saapumatta oikeudenistuntoon, eikä poliisi uhrin mielestä halunnut häntä tosissaan etsiä." Kenellekään ei liene epäselvää, keneen tämä lause viittaa.

Numeroiden pyörittely

Kyn nyt tänään on puhuttu prosenteista niin tässä muutama luku
0,08% on se luku josta puhutaan

Toisaalta:

"Raiskaukset 2015: Poliisin tietoon kaikkiaan 1063, epäilty tiedossa 808 tapauksessa. Ulkomaalaisia epäillyistä 217 eli 26,9 %."

 

Oikeus palautti tyhjän lompakon, mutta poliisi ei tutki ?

Sain juuri tietää, että KRP , jolle Helsingin rikospoliisi siirsi

tekemämme tutkintapyynnön koskien mausteyhtiömme tyhjentämistä,

ei tutki asiaa lainkaan.

 

 

 

Saimme siis meiltä varastetun lompakon takaisin tyhjänä ja pystymme

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä