MarkoFobbaForss

Kaikki blogit puheenaiheesta Lastensuojelubisnes

Lastensuojelun asiaton tila

Osallistuin perjantaina 7.4 Pelastakaa Perheet ry:n järjestämään, ja kirjailija-toimittaja Maria Syvälän luotsaamaan kirjanjulkistamistilaisuuteen, jossa esiteltiin vara-tuomari Leeni Ikosen uutuusteos ”Jos lastensuojelulla on asiaa. Joka kodin opas viranomaisasiointiin.”
Teos kertoo yksityiskohtaisesti kuinka henkilön tulee suhtautua ja toimia joutuessaan asioimaan lastensuojelun parissa työskentelevien viranomaisten kanssa.

Lastensuojelun keskusliitto,ja pyöreän pöydän ritarit

http://www.lskl.fi/files/1799/Hatkassa_final.pdf Missä perhe,asiantuntijataho siis,ja lapset,nuoret?Tähänkö menee siis 1,4 miljardia vuodessa?HUOSTABISNEKSEN SIVUTUOTTEENA siis nämä kokoustamiset.Lukekaa ihmeessä koko "tuotos",HUOLIEN nousu siis tuottaa tämänkaltaista tulosta,ja te maksatte ne tulokset laitoshuostista,puhumattakaan muista vapaudenriistoista.Rangaistukset huostalapsille ovatkin kovia,en ole yhtäkään tutkimusta nähnyt,jossa olisi otettu yhtä pontevasti kantaa es.lasten ja nuorten hyväksikäyttöön laitoksissa,sijaisperheissä jne.seksuaalista hyväksikäyttöä,kaltoinkohtelua,väkiv

Lastensuojelu tänään - noin vuosi myöhemmin

Lähes vuosi sitten julkaisin Uudessa Suomessa ja Verkkomediassa kirjoituksen "Kuka suojelisi lapsia järjestelmältä?". Kirjoituksessani käsittelin lastensuojelun nykytilaa, ja toin esiin kokemiani epäkohtia, joihin toivoin muutosta. Kritisoin erityisesti lastensuojelun yksityistämistä ja sen taloudellisia ulottuvuuksia. Kirjoitus herätti runsaasti keskustelua, ja useat ihmiset lähestyivät minua sähköpostein, ja kertoivat omista kokemuksistaan.

Lastensuojelua taas ylimitoitettuna!

Usarin uutisen mukaan, poliisi varoittaa jälleen nuoria juopottelemasta vappuna. Mikäli alaikäinen tavoitetaan kantamasta olutta, on seurauksena automaattisesti 20€:n sakko ja lastensuojelu.

En halua puolustella alaikäisten juomista, mutta fakta on, että useat 16-17 vuotiaat nuoret saattavat varsinkin vappuna ottaa muutaman kaljan tai siiderin. Näin tein itsekin nuorempana ja mitään ihmeellistä ei koskaan tapahtunut.

K:n poikien hallinnollinen vankeus

Valko-Venäjän viranomaisilla on lehtiuutisen mukaan oikeus määrätä  hallinnollista vankeutta 25 päivää.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288647195547.html?ref=rss

Suomessa K:n lastensuojelutapauksen kotoa viedyt pojat ovat eristyksissä samanlaisessa hallinnollisessa vankeudessa rangaistuksenomaisena "turvaamistoimena". Miksi etsiä roskaa naapurin silmästä kun omassa silmässä on hirsi?

Valviran ohjeen mukaan tällainen yhteydenpidon rajoittaminen ei ole lapsen etu eikä ole myöskään laillinen toimenpide. 

Mikä on lapsen oikeus tulla kuulluksi, mielikuvitustako ?

Tässä viedään Kurhelan perheen poikaa kotoaan Onnelaan, lastenkotiin, lastensuojelulain mukaiseen sijoituspaikkaan.

https://

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä